måndag 12 januari 2015

For now I can only guess what's coming next


Aloha!

Ny data - ny motivation! For how long? får se.
Vill gärna göra en tillbakablick och KORT sammanfattning av år 2014, men vi ska se när jag hinner med det. Måste hem till föräldrarna först med en minnepinne för där finns 2/3 av årets bilder. Alltså fotandet? vad hände med det? Var min älskade hobby i flera år o nu står kameran o samlar damm tillsammans med brevpapper och mitt pass. Fotar ju nog, men bara då tillfället faktiskt är där, och med min mobilkamera. En evighet sen jag faktiskt tog stora kameran och gick ut för att söka motivet. Äh. kanske det kommer tillbaka. Motivationen och inspisen alltså. 

Så beklagar för mobil-bilder. Men sååå dåliga är de ändå inte? =)

Här är orsaken till att jag numera är waaaayyyy more busy than before; min lille kalv. 


Idag har jag varit ledig och därmed sjukt effektiv. hehe nejdå. Men lite! Har fört ut äckelsoporna tillsammans med några ruttna tuggben. Har dragit ut alla sängkläder, kuddar, bäddmadrass och täcken för att frysa ihjäl alla kvalster muahaha. Älskar när de är så kallt så allt sånt dör. fräääääscht
Sen var jag ute på långprommis med hunden, diskade, bäddade sängen med nya lakan o hela köret, beställt lite mera blodiga ben att fylla hundens matfrys med. Så har jag förnyat bibbaböcker, tvättat håret och klickertränat med hunden (lärde henne skuffa fast skåp!).
shit, borde verkligen räkna ut nångång hur många timmar jag sätter på hunden per dag haha.

nej, här rullar dagarna på i rasande fart. är de inte hunden, så är det studierna eller hushållet. Händerna fulla. Men gillar det. 
  Här är det schema per dag som gäller, ibland per timme. Man får hänga med bara. Men som tur planerar vi en kul grej på sommaren, jag och Jonas. Och Luna förstås. Hon ska med. 


Att jämföra mitt liv så som det är nu med hur det var för ett år sedan är helt omöjligt. Bara ett halvår bakåt och inget såg likadant ut. Nya rutiner, nya prioriteringar. Men so far gillar ja det!


Nyårslöften jag har är att njuta och älska mer, stressa mindre, samt att rista in lite mer bläck i kroppen. Stress drar ju drastiskt ner på livslängden och jag har stressat massor senaste höst, iom alla förändringar. Mera to-do listor, mera "tummen-ur-röva-attityd" och en mer lättsam inställning till kaos och förändringar, de måste jag ha. De mesta går ju faktiskt att skratta bort. Och om inte för stunden så lite senare då. 


Nu skall det sista för idag grejas; fylla i ett papper till skolan, klippa hundens klor och sedan vänta på att le bf kommer hem o så njuta av wiener nougat och sen somna i rena lakan.
puss

2 kommentarer: